Wie zijn we

Christel Ruttens heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het begeleiden en managen van internationaal georiënteerde organisaties en instellingen.  Ze besteedt daarbij bijzondere aandacht aan het respecteren en incorporeren van waarden en identiteit. 

Christel studeerde 'toegepaste economische wetenschappen' aan de Universiteit van Antwerpen, met specialisatie ‘internationale economische en diplomatieke betrekkingen’.  Na haar masteropleiding werkte zij als vorser aan de Universiteiten van Antwerpen, Hasselt en Leuven, waar zij o.a. voor verschillende nationale en internationale projecten alsook onderzoeksopdrachten verantwoordelijk was.  Haar internationale ervaring, inclusief grondige kennis en ervaring betreffende de Europese instellingen, haar diplomatieke aanpak en haar jarenlange ervaring met het begeleiden en managen van ledennetwerken en dit gecombineerd met haar gedrevenheid, vormen haar sterktes.

Haar expertise situeert zich onder anderen in de volgende domeinen:

  • het  opmaken en begeleiden van business en strategische plannen;
  • het begeleiden van veranderingsprocessen in en met de organisatie en haar leden;
  • het optimaliseren en structureren van de communicatie;
  • het dagdagelijkse management van internationale ledenorganisaties;
  • het begeleiden van KMO’s mb.t. hun zakelijke leiding en bedrijfsvoering.

Contacteer christel.

 

Pieter Sprangers heeft bijzondere aandacht voor de mens in een professionele organisatie.  Hij wordt gedreven door het leren van mensen en hun persoonlijke ontwikkeling.  Creativiteit en innovatiekracht is in ieder van ons aanwezig; maar dat latente talent doen ontwaken, ziet hij als een grote uitdaging.    

Pieter studeerde 'toegepaste economische wetenschappen' aan de Universiteit van Antwerpen en behaalde een bijkomende 'master in publiek management' aan  de Universiteit Antwerpen Management School.  Daarnaast behaalde hij het diploma van de academische lerarenopleiding en bekwaamde hij zichzelf in het leren van mensen, innovatieve menselijke processen en design thinking.  Pieter heeft een jarenlange leidinggevende ervaring in verschillende professionele organisaties zowel in de overheidssector, onderwijssector als in de privésector.  Momenteel is Pieter PHD-kandidaat in design.

De sterktes van Pieter situeren zich vooral op het vlak van strategische planning, identiteitsbepaling van organisaties gekoppeld aan waarden en cultuur, persoonlijke coaching met impact, creativiteit en innovatie en krachtige leerprocessen.

Tenslotte is Pieter als vrijwilliger geëngageerd als oprichter, gedelegeerd bestuurder en adventure-monitor van de vzw JAP adventure (www.japadventure.be).   JAP adventure wil door middel  van adventureprojecten een zinvolle vrijetijdsbesteding met meerwaarde bieden voor maatschappelijk kwetsbare jongeren. 

Contacteer Pieter.

Onze fantastische domo de refontiro – intrapreneurs

Isabelle Tonneau-Midol, Dylan Verschaeren en Nick Meulenbroek zijn eveneens sterk gedreven om samen met jou aan de slag te gaan.  Hun energieke, onderbouwde en gepersonaliseerde aanpak leidt ongetwijfeld tot duurzame resultaten voor jou en je medewerkers.

Isabelle Tonneau-Midol studeerde aan de Industriële Hogeschool Antwerpen Mechelen (nu Artesis Plantijn Hogeschool of AP- Hogeschool) en behaalde er haar diploma van Industrieel Ingenieur Chemie/Biochemie – Master in de Wetenschappen.  Ze startte hierna haar uitgebreide internationale carrière bij Multinationals zoals Procter & Gamble, Graco (USA) en Soquimich (Chile), waarbij ze diverse managementfuncties uitoefende.  Verder behaalde ze nog haar diploma van Milieucoördinator aan de KU-Leuven en een deelcertificaat Marketing via haar toenmalige werkgever Graco in Minneapolis/USA.

Sinds 2004, na het behalen van het diploma van de lerarenopleiding, is Isabelle verbonden aan CVO Horito als lesgeefster in het Tweedekansondewijs en als lector in diverse HBO5 opleidingen (AP-Hogeschool).

De sterktes van Isabelle situeren zich vooral op operationeel vlak zoals Projectmanagement, bedrijfsanalyses en structurering, Integrale kwaliteitszorg, Statistiek, Marktonderzoek en Logistiek. Ook hier wordt “de mens” als uitgangspunt bekeken.

Daarnaast is Isabelle een enthousiaste Chi Gong en Taichi beoefenaar en heeft ze haar hart aan Zuid-Amerika verloren.

Contacteer Isabelle.

 

Dylan Verschaeren studeerde aan de Universiteit Antwerpen waar hij een master ‘toegepaste economische wetenschappen: economisch beleid’ behaalde.

De sterktes van Dylan situeren zich vooral op het vlak van strategische planning, strategisch management, project management en marketingcommunicatie.

Daarnaast is Dylan geëngageerd als scheidsrechter bij de Koninklijk Belgische Voetbalbond.

Contacteer Dylan.

 

Nick Meulenbroek behaalde zijn bachelor in Advanced Business Creation. Hij verdiept zich momenteel via een bijkomende master-opleiding ‘Innovation Management’ aan de Technische Universiteit Eindhoven.

De sterktes van Nick zijn menselijk contact, marketingcommunicatie, interactie en resultaatgericht werken. Nick gaat graag enthousiast met groepen mensen aan de slag om tot concrete resultaten te komen.

Verder heeft Nick interesses voor alle sporten en nieuwe technologieën en hecht hij belang aan een uitgebalanceerde levensstijl.

Contacteer Nick.